Introduktion

Denne privatlivspolitik (“privatlivspolitik”) forklarer, hvordan Nakedfish ApS deler og bruger dine personoplysninger. Du vil også finde oplysninger om, hvordan du kan udøve dine rettigheder. Ved at bruge vores tjenester accepterer du, at Naked fish ApS bruger dine personoplysninger som beskrevet i denne privatlivspolitik. Betegnelserne “vi”, “os” eller “vores” er hver især tiltænkt som henvisning til Naked fish ApS og eventuelle betegnelser, der ikke er defineret i denne privatlivspolitik, er defineret i vores vilkår.


Oversigt

Vi har opsummeret de vigtigste punkter i vores privatlivspolitik nedenfor.

Naked fish ApS er et dansk anpartselskab beliggende

Amagerbrogade 243
2300 København S
CVR nr: 40207554

Oplysninger, som vi indsamler om dig, og hvorfor

Her er de generelle kategorier af personoplysninger, som vi kan indsamle om dig, og årsagerne hertil:

 1. Oplysninger, som du afgiver frivilligt
  1. Registreringsoplysninger, når du opretter en konto hos nakedfish.dk, således at vi kan:
   1. oprette din konto, så du kan afgive ordrer i henhold til vores vilkår
   1. identificere dig, når du logger ind på din konto,
   1. underrette dig om ændringer eller opdateringer til vores produkter.
  1. Transaktionsoplysninger, når du afgiver en ordre hos os for at:
   1. behandle dine ordrer og for at fakturere dig (bemærk dog, at Naked fish ApS aldrig opbevarer dine kreditkortoplysninger i vores systemer),
   1. opfylde din ordre,
   1. sende dig statusopdateringer på din ordre,
   1. svare på dine ordreforespørgsler og spørgsmål og for at løse problemer,
   1. udføre analyser og research med henblik på at udvikle og forbedre vores tjeneste.
  1. Oplysninger vedrørende dine markedsføringspræferencer, så vi kan:
   1. sende dig tilpasset markedsføring om vores produkter eller tjenester.
  1. Feedback på dine synspunkter på vores tjenester for at:
   1. svare på dine spørgsmål eller forespørgsler,
   1. udgive anmeldelser, som du indsender til os om vores restaurant,
   1. udføre analyser og research med henblik på at forbedre og udvikle vores tjenester.
  1. Oplysninger, som vi indsamler automatisk
   1. Aktivitetsoplysninger, så vi kan:
    1. give dig en forbedret oplevelse,
    1. give dig adgang til din ordrehistorik og præferencer, og
    1. levere andre tjenester efter din anmodning herom.
   1. Cookies og lignende teknologier, så vi kan:
    1. måle og analysere brugen og effektiviteten af vores tjenester,
    1. tilpasse og optimere målretningen af vores annoncering af vores tjenester på tværs af andre hjemmesider og platforme, og
  1. Oplysninger, som vi indhenter fra tredjepartskilder
   1. Analyserapporter og markedsundersøgelser for at:
    1. måle ydeevnen af markedsføringskampagner for vores tjenester, og
    1. bedre forstå dine præferencer, således at vi kan tilpasse vores markedsføringskampagner og tjenester i overensstemmelse hermed.

Vi behandler oplysninger, som du afgiver frivilligt, oplysninger som vi indsamler automatisk, og oplysninger som vi indhenter fra tredjepartskilder, for løbende at forbedre vores service og produkt.

 • Hvem vi deler personoplysninger med

Vi kan dele dine personoplysninger med følgende modtagere (og når vi gør det, vil vi sikre, at vi har indført passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger og stillet fornødne garantier for databeskyttelse til rådighed i tilfælde af overførsler til tredjelande):

 1. Tredjeparter, der understøtter vores tjenester (f.eks. markedsføringspartnere, regnskabsprogrammer, bookingplatform).
  1. Ethvert kompetent retshåndhævende organ, tilsyns- eller offentlig myndighed, domstol eller anden tredjepart, hvor vi mener, at videregivelse er nødvendig i henhold til gældende lovgivning eller forordninger.
  1. Nye ejere eller omstrukturerede enheder i tilfælde af en selskabsomstrukturering, salg, køb eller joint venture, der påvirker vores forretning.
  1. Enhver anden person, forudsat at du har givet dit samtykke. Vi vil aldrig sælge, distribuere eller på anden måde dele dine personoplysninger, medmindre vi har dit samtykke.
 2. Hjemmel til behandling af personoplysninger

Naked fish ApS vil altid sørge for, at vi har en behandlingshjemmel til at indsamle og bruge dine personoplysninger. Behandlingshjemlen, som vi påberåber os, vil ændre sig afhængigt af typen af oplysninger og den sammenhæng, hvori vi indsamler dem.

Vores vigtigste grund til at indsamle og bruge dine personoplysninger er at opfylde vores kontrakt med dig (dvs. for at sikre, at du modtager din ordre efter aftale), men vi kan også behandle dem, hvor det er i vores legitime forretningsmæssige interesser at gøre det.

 • Internationale dataoverførsler

Vi kan overføre dine personoplysninger uden for det land, hvor du er bosiddende, til andre lande, hvor Naked fish ApS eller vores tjenesteudbydere driver virksomhed. Databeskyttelseslovene i disse lande kan være anderledes end lovgivningen i dit land, men Naked fish ApS sørger for, at der er stillet fornødne garantier for databeskyttelse i de pågældende lande i overensstemmelse med persondataforordningen.

 • Sikkerhed

Naked fish ApS lægger stor vægt på at beskytte dine oplysninger fra og mod uautoriseret eller ulovlig behandling og mod hændeligt tab, tilintetgørelse og beskadigelse. Vi implementerer de passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte sådanne oplysninger.

 • Dataopbevaring

Naked fish ApS vil ikke opbevare dine personoplysninger i et længere tidsrum end det, der er nødvendigt til de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. Vi kan også opbevare visse elementer af dine personoplysninger i en periode efter, at du sletter eller deaktiverer din konto med henblik på vores legitime forretningsaktiviteter, såsom fortegnelser og for at overholde vores retlige forpligtelser. Når vi opbevarer dine oplysninger vil vi gøre det i overensstemmelse med gældende love.

 • Dine rettigheder

Du kan få adgang til din konto til enhver tid for at gennemgå og opdatere dine personoplysninger. Du kan også kontakte os for at bede os om at slette dine personoplysninger, begrænse deres behandling eller anmode om, at de overføres til en tredjepart. Du har også ret til at afmelde markedsføringsmeddelelserne, som vi sender til dig ved at bruge afmeldingsfunktionaliteten i eventuel markedsføringsmeddelelse, som du modtager fra os, eller ved at ændre din profil i overensstemmelse hermed.

 • Links til tredjepartshjemmesider

Vores hjemmesider kan, fra tid til anden, indeholde links til og fra tredjepartshjemmesider (f.eks. dem tilhørende vores bookingplatform eller sociale medier). Hvis du følger disse links, skal du være opmærksom på, at Just Eat ikke er ansvarlig eller hæfter for disse tredjepartshjemmesider, som vil have deres egne privatlivspolitikker.

 • Opdateringer til denne privatlivspolitik

Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden som reaktion på skiftende juridiske, tekniske eller forretningsmæssige udviklinger. Vi opfordrer dig til at gennemgå denne side jævnligt for de seneste oplysninger om vores databeskyttelsespraksis.

 1. Sådan kontakter du os

Såfremt du har nogle spørgsmål eller bekymringer omkring denne fortrolighedspolitik, eller Naked fish ApS’s privatlivspolitik, kontakt da venligst vores Data Protection Officer, Cathrine Wang:

Naked fish ApS
Amagerbrogade 243
2300 København S

Mail: info@nakedfish.dk

Tlf: 32 12 48 88